Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Vi har problem med användarnamn efter uppgraderingen

Den 13 april 2008 uppgraderas Linuxportalen till Drupal 5 (från Drupal 4). I och med uppdateringen har en del användare haft svårigheter med att logga in - trots begäran om nytt lösenord.

Så här långt har vi konstaterat att de som har problem med inloggningen har versaler och/eller mellanslag i sitt användarnamn. Detta verkar vara en funktion i Drupal och vi försöker hitta en lösning på problemet. Om du har problem med ditt användarnamn kan du uppdatera det här .

Edit 2008-07-20: Funktionen att ändra användarnamnet är borttagen. Meddela Jonas om du behöver hjälp med användarnamnet.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Skriv gärna ner buggar på http://www.linuxportalen.se/node/9575 .

-- Telling modern Internet users to stop whining is like telling them to stop breathing — it seems unrealistic and inhumane. (P. Lutus)

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

jonasbjorks bild

Nu finns en self-service där de som behöver ändra sitt användarnamn kan göra det själva. Kika här.

--

Telling modern Internet users to stop whining is like telling them to stop breathing — it seems unrealistic and inhumane. (P. Lutus)

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

rickards bild

Ah... smidigt.