Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

irl.softwarefreedomday.se

För att hålla reda på och göra det lättare att hitta AFK-träffar ute i den stora världen, utanför Sundbyberg där ni bor, har nu In Real Life, möten för Fri Programvara och Öppen källkod över hela Sverige, öppnat portarna. Här kan ni se de IRL-möten som för närvarande är under uppsegling inom F/OSS-världen. Sajten är fortfarande under utveckling (den har funnits i ca 30 minuter) men har som ambition underlätta anordnandet av pub-aftnar, föreläsningar, installfester och releasepartyn i Sverige.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

dikatlons bild

ftp.softwarefreedomday.se/pub(aftnar)/ :]

- ARCH LINUX -

cryingfreemans bild

Måste fixa en FTP, det är helt klart. Wink Nu är sajten uppdaterad en aning, "map" funkar inte som tänkt, men hittar ni några andra buggar så får ni hojta till. Smile

_______________________________________

Software Freedom Day | 20 september 2008

http://softwarefreedomday.se

_______________________________________

linuxnyheter.se