Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Wikin är uppe igen!

Vår kunskapsbank med information och guider relaterade till öppen- och fri programvara är online igen. Det är en del arbete kvar på den. Bland annat kommer vi slopa namnet Imbumba, då det inte blev någon större succe. Därför tar vi in wikin under Linuxportalen igen och du hittar wikin här http://wiki.linuxportalen.se/ .

 

Alla kan hjälpa till att skriva/förändra och förbättra wikins innehåll. För att komma igång behöver du ett användarkonto i wikin, det är inte samma konto som du har på Linuxportalen. Se mer på wikisidorna för hjälp med registering av användarkonto.

 

Vi behöver skapa ett gäng som sköter wikin. Är du wiki-expert och vill hjälpa till med att bygga upp sveriges största informationskälla för kunskap inom öppen- och fri programvara? Skriv en kommentar nedanför.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

danjeels bild

Jag tror inte den behöver nåt namn.. Linuxportalens Wiki räcker väl gott?

Sen skulle jag gärna kunna hjälpa till att moderera wikin. Är ingen expert, men lär mig gärna om tillfälle ges Wink