Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

"KDE och Gnome under samma tak"

Så skriver IDG.se om Gnome och KDEs kommande konferens om sammarbete.

De har nu insett att de har båda mer gemensamt än skillnader.

Min stora dröm kommer snart gå i uppfyllelse...

 

http://linuxworld.idg.se/2.1014/1.158509

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

zxspectrums bild

Jag hoppas bara att det inte blir för mycket samarbete så att Gnome får lika mycket lullull som KDE. Detta är en av anledningarna till att jag inte gick över till linux innan. Visste bara om KDE då. När jag såg Ubuntu för första gången med Gnomestuket så fastnade jag direkt. Glad

...men som man brukar säga, smaken är som baken delad. Flört

Edit: Linuxportalen blev riktigt snygg efter omändringen. Är min första post här. Brukar hålla till på Ubuntu-se.org i vanliga fall men kikar in här emellanåt.

------------------------

Jag vet vad jag vill, men vill inte det jag vet, men ändå vet jag ingenting och nu vet jag garanterat inte vad jag snackar om

dikatlons bild

Kan man verkligen säga. Tog för skojs skull o körde in gnome idag, var så väldigt länge sedan ja körde det sist. Och nej det är inget för mig.

De är konstigt ja tror ja aldrig innan har haft sådan avsky för gnome som nu Tongue.

- ARCH LINUX -

loiskes bild

Avsky? hur kan man avsky gnome? det jag tycker om är att KDE har alla de roliga applikationerna och Gnome har utséendet, så det skall bli kul att se vad de kan koka ihop!

I verkliga livet är jag en liten man, på internet är jag en titan.

  • I verkliga livet är jag en liten man, på internet är jag en titan.

dikatlons bild

Hehe ja de lät väl lite brutalt Smile

Men de va faktiskt så de känndes när det handlar om GNOMES upplägg; men det ska som sagt bli spännande att se dom göra något trevligt tillsammans. Jag hoppas på att dom skall jobba på att använda nepomuk tillsammans.

- ARCH LINUX -