Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

openSUSE släpper bloggplattform

Idag släpptes lizards.opensuse.org, som är en bloggplattform för openSUSE-medlemmarna. Bloggar som skrivs på lizards skall vara relaterade till openSUSE-projektet.

Tanken med lizards.opensuse.org är inte att ersätta andra bloggplattformar, utan att erbjuda en möjlighet för dem som vill börja bloggar. Om man redan har en blog kan man be om att den skall hämtas in av lizards. Kontakta administratörerna på news-submit@opensuse.org om du vill ha din egna openSUSE-blog!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jeffs bild

Ganska stor risk för duplicering av http://planetsuse.org/ med andra ord.

Kul initiativ!

--------------------------

------