Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Välkommen till Linuxportalen!

Välkommen till LinuxPortalen! Vi är sveriges största och aktivaste distributionsoberoende webbplats för linuxanvändare. Vi som skriver på LinuxPortalen är vanliga användare och vi gör det för att vi tycker det är roligt och på vår fritid. Vi har inga anställda och vi betalar inte ut löner. Vi har en konstnär som ritar en ny bild till oss varje vecka, han gör det för att han tycker det är roligt.

För att kunna få ut det mesta av LinuxPortalen registerar du dig som medlem hos oss. Som registerad medlem kan du bidra med nyheter om det som intresserar dig, du kan skriva en egen blogg om egentligen vad som helst och du kan delta i diskussioner med andra linuxanvändare. Om du inte vill registera dig kan du ändå ta del av mycket av vårt innehåll på webbplatsen. Vi tror på öppenhet!

Det finns ett företag bakom LinuxPortalen, företaget heter TriNix AB och har sitt kontor i Helsingborg. TriNix bidrar med domännamnskostnaden och en del av server/bandbredd. Ett flertal medlemar har valt att hjälpa till ekonomiskt för driftskostnader, de medlemarna har en grön liten gubbe vid sitt namn.

Vår förhoppning är att du skall trivas på LinuxPortalen och vi har egentligen inga regler. Sunt förnuft skall vara rådande. Vi accepterar inte lagbrott och personangrepp. Skriv inte saker som kan såra andra människor, utan behandla andra som du själv vill behandlad. Vi har runt tio stycken moderatorer som läser igenom webbplatsen och otrevliga inlägg tas bort utan förvarning. Vi gör det för att vi vill att du och andra skall ha en trevlig upplevelse hos oss. Om du har frågor kring LinuxPortalen kan du kontakta jonasbjork eller marcus som sköter webbplatsen. De hjälper dig med dina frågor så snabbt de kan.