Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Nytt Penny Arcade spel till Linux

Om fyra dagar släpps RPG-äventyrsspelet "Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness" till Linux, Windows och OS X. Spelet kommer att kunna laddas ner på hemsidan playgreenhouse för $19.95. Som man kan lista ut på namnet handlar spelet alltså om figurerna från Penny arcade, en webserie för gamers. en trailer finns här.