Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Nordic Nagios Meet 2008

Den 3-4 juni anordnas det första Nordic Nagios Meet någonsin i Stockholm. Mässan är två halvdagar och bjuder på ett utbud från introduktion av Nagios till avancerad loghantering med Syslog-NG samt Case Story's från Linden Lab (Second Life) och Varner Retail.

 

Bland eventets keyspeakers finns en hel del kända ansikten från Linuxvärlden, Ethan Galstad grundare av Nagios, Tobias Oetiker grundare av RRD Tools, Balazs Scheilder grundare av Syslog-NG, Andreas Ericsson som är utvecklare och medlem på Nagios Enterprise Advisory Board och Jan Hedström som är Solutions Architect på RedHat.

 

Från Linden Lab kommer Spike Morelli och från Varner Retail kommer Inge Erling Kølsvik och berättar om deras användning och implementation av Nagios.

 

Mer info:

 

Nordic Nagios Meet 2008

http://www.nordicnagiosmeet.wmr.se/

Nagios

http://www.nagios.org

 

OBS! Mässan är INTE kostnadsfri då den riktar sig till företag. Sista anmälningsdag är 23 maj och antalet platser är begränsat.