Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Bra sommarläsning!?

Fick denna länk ( http://www.idg.se/2.1085/1.152619 ) av en bekant & då jag är "lite" inblandad, så var det kul att läsa artikeln. Som extra läsning kan man ge sig på artikelkommentarerna ( http://www.idg.se/2.1085/1.152619?articleRenderMode=listpostings#a19.451940 ) . Många av åsikterna & dess formuleringar hör väl mer hemma på forum som tex Lunarstorm Obestämd. M$ folkets(?) argument skulle man kunna bemöta som är rent felaktiga, men det är väl som att köra huvudet rakt in i väggen...

/Tux

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jentins bild

Alla utvecklare i IDG's forum är bäst och kan inte förstå hur någon eller några kan misslyckas med en konfigurering.

 

Alla tekniker på IDG's forum är bäst i hela världen och ingen kan förstå hur någon kan misslyckas med en installation.

 

Detta är väl kontentan av deras egna kommenterer. Sedemera om man läser deras inlägg och påpekande och åsikter och trångsynthet, måste man helt enkelt börja tvivla. Jag måste tro att hjulet snurrar på dem, men är där verkligen en hamster hemma

 

-------------------------------------

www.jentin.com

mindlights bild

Förstår inte hur ni ens orkar bry er om IDGs forum.

Fakta: IDGs forum är en plats där inget är på riktigt. Smile

 

Läs detta istället, garvade läppen av mig: http://blog.seattlepi.nwsource.com/microsoft/archives/141821.asp

---------------------------
Q: What is the difference between Bill Gates and Batman?
A: Batman beat the penguin...

tuxs bild

Nej, man ska väl inte bry sig egentligen Smile

 

Men pellejönsarna som skriver i forumet är ju så kassa.
Förhoppningsvis jobbar dom inte med it, (fast tyvärr gör dom nog det...).

 

haha... Kul länk som du slängde med!
Bill G" måste vara genomtrött på allting som "nästan" fungerar som det ska, men det blir nog bättre när Windows 7 kommer, då kommer allting bli sååå bra! Oskyldig

 

Lasps bild

Det är svårt att inte brya sig om vad som skrivs.

Men visst har det sjunkit ner under det anständiga eller det som kan vara berikande.

Men jag känner nog att den trenden finns för och gäller många forum!

mikehers bild

Det e väl faktiskt lite befogad kritik med tanke på rubtiksättningen.

Nog fan  för jag inser att såna kommentarer som vissa skriver om "mutade" är hyckleri utan dess like med tanke på det är exakt den taktik Microsoft kör med vareviga dag.

 

Men trots allt även vi linuxfreaks måste inse att linux idag är "big bussines" och inte nån jäkla "söt frihetskamp utan baksidor" för det e inte fel ransaka sig själv ibland!!!

Själv hade jag inte tvekat en sekund jobbat på Novell för 30 000/månaden för att få jobba med Open Source utvecklingen frågan e hur mycket Microsoft skulle betala mig för att jobba med closed source!? Just nu skulle de kunna försöka med 100 000/månaden men jag skulle neka???? Eller inte??? alla har sitt pris!!

 

Ja jag vet inte! Men vad jag menar är: man borde se om sitt eget hus ibland. Inte vara så "Inskränkt" sen spelar det fan ingen roll vilket man läger man tillhör (MacOSX/Ubuntu/Suse/Redhat/windows) vem som helst skulle kunna köpas för pengar!!! Bara naivt och dumt tro att vi skulle vara bättre än nån annan.

 

Märk väl jag tror mer på Open source filosofin i sig än closed source i slutändan, men människan är tyvärr i slutändan ett egoistiskt rövhål som bara ser till sig själv därför kommer det aldrig funḱa fullt ut.

men det e en annan femma Smile