Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Firefox 3 satte världsrekord

Den 17 juni 2008 släpptes Firefox 3 och utvecklarna hade satt upp ett mål: Firefox 3 skulle bli den mjukvara som laddats ned flest gånger under en 24-timmarsperiod. De lyckades med 8 002 530 nedladdningar på 24 timmar. Alla som hade registerat sig innan och berättat att de tänkte ladda ner Firefox 3 har fått ett e-mail med information om hur de kan ladda ner ett diplom som tack för hjälpen.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jentins bild

Japp o snyggt var det också :=)

-------------------------------------

Linux e skitkul