Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

MacWorld avslöjar: Telia ville fejka iPhoneintresse

Saxat från macworld.se:

Gårdagens lansering av iPhone i Sverige blev en hejdundrande succé. Men hade det inte bildats några spontana köer var Telias plan att hyra in 150 statister som skulle agera köande.

När försäljningen av iPhone inleddes vid midnatt ringlade köerna långa utanför Telias flaggskeppsbutiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bara utanför Stockholmsbutiken stod mer än 400 förväntansfulla köpare.

Men in i det sista var Telias marknadsavdelning osäkra på hur stort intresset för iPhone i Sverige egentligen var. Därför valde man att kontakta eventföretaget PS Communication med ett specifikt önskemål: nämligen 50 statister i varje stad med uppdrag att agera köande. Syftet skulle vara att “skapa ännu mer stämning och intresse för produkten.”

Källa: http://macworld.idg.se/2.1038/1.171437

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

nikkes bild

Inte så populärt om man måste hyra in statister som ska låtsas köpa iphone Cool

magnis bild

Tyvärr verkar detinte vara så roligt som det lät i Macworld artikeln. Enligt Expressen var iaf hela grejen en idé som PS Communication hade kommit på, och som Telia sedan avvisat.

http://www.expressen.se/prylar/iphone/1.1228173/eventforetag-ville-fejka...

polters bild

Hur har detta med Linux att göra?

nikkes bild

hmm tänkte mest eftersom det finns andra nyheter med iphone och många har skrivit här om iphone. + att det är ganska komiskt...

polters bild

Den enda nyheten om iPhone som jag kan se förutom din handlar om ett uttalande av Free Software Foundation, och är därför relevant för de som är intresserade av fri och öppen mjukvara. Det som skrivs i bloggarna behöver inte nödvändigtvis vara on topic som jag ser det, utan där kan man istället skriva av sig. Men jag är inte boss, om några andra tycker att nyheter om iPhone passar så är det helt ok för mig.

jonasbjorks bild

Tack. Jag kikar sällan på förstasidan så jag ser inte sånt här Smile. Inlägget skall absolut inte ligga som en förstesidenyhet på LP. Jag trodde det var en blogpostning :/

--

Telling modern Internet users to stop whining is like telling them to stop breathing — it seems unrealistic and inhumane. (P. Lutus)

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .