Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Dragonfly BSD 2.0

Dragonfly BSD

En ny stabil version av Dragonfly BSD, nämligen version 2.0.0, släpptes igår. Nyheter inkluderar bland annat det nya filsystemet HAMMER, förbättrade nätverksdrivsrutiner med mera. Release notes och ISOs finns här!

Dragonfly BSD började som en fork av FreeBSD i juni 2003 som "en logisk fortsättning på FreeBSD 4.x-serien". Mer information på projektets hemsida.