Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Opensuse 11 Survey

Vad tycker vi om openSUSE egentligen? Novell har satt ihop en liten undersökning på hur vi tycker att openSUSE 11. Undersökningen håller på tills sista Augusti. Undersökningen hittar ni här: openSUSE 11.0 survey

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jentins bild

Ifylld o klar :=)

-------------------------------------

Linux e skitkul

bittins bild

ifylld redan Smile

lundatoks bild

Alldeles för små fritextfält, fick inte riktigt fram vad jag tyckte.

-- Blog

Sun Ultra10 med tangentbord och mus bortskänkes. PM:a mig.