Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Visste du att? #4

Vi har alltid tillåtit våra medlemar att publicera tankar, ideer, nyheter och bloggar helt fritt på LP. Vi styrs givetvis av svensk lagstiftning och personangrepp är inte kul för någon, så sådant som strider mot det har vi modererat bort.

Alla medlemmar har friheten att uttrycka sig på LP och publicera innehåll på första sidan. I början funderade vi på om det verkligen var smart och om det skulle fungera. Det visade sig att om människor får frihet värderar de friheten högt. Vi har inte haft några större problem med denna frihet. Tvärtom har vår öppenhet skapat en fin atmosfär.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jentins bild

Är det inte så att denna portal är det enda linux forum mm, som där verkligen är någon aktivitet som man kan kalla duga.

-------------------------------------

Linux e skitkul