Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Visste du att? #6

Vi tycker om ärlighet och strävar efter att vara ärliga. Det finns ingen ärlighet att uppge användarkonton som registerats men aldrig använts som en grund för vår storlek.

Vårt medlemsantal är aktiva medlemar, inget annat. I slutändan är det väl ändå det som räknas? Att vi har aktiva medlemmar som varje dag, året om, publicerar innehåll och bidrar med vad de kan för att öppen- och fri programvara skall få större genomslagskraft i Sverige.

Medlemmarna får publicera nyheter, bloggar och inlägg som rör dem själva och deras intressen. Därför skapas det ibland trådar med inlägg där människor med likadana intressen samlas för att diskutera en nyhet, en idé eller en specifik hårdvara. Ingen medlem exkluderas i denna diskussion - alla är välkomna i våra diskussioner.

Vi har inga hemliga sidor, vi har inga hemliga forum eller trådar på LP. Allt är öppet. För att ta del av vårt innehåll behöver man inte ens registera ett användarkonto, men vill man svara på inlägg behöver man ha ett konto. Vill man så kan man använda vilken valfri OpenID-leverantör som helst för att logga in, man behöver inte registera ett konto hos oss.

Vi litar på dig och du litar på oss. Det är vad ett förtroende handlar om.