Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Vinn en bok med softwarefreedomday.se

Ni som missade tävlingen som Linuxportalen höll i kan nu ger er in i leken tillsammans med sfd08. Inför årets upplaga av software freedom day så håller man en tävling i veckan där priset åtminstonde för de första tre veckorna är en bok.

Det handlar om ungefär samma upplägg som kördes här på LP, "Vad säger pingvinen". I detta fallet är det dock "Vad säger pingvinerna".

Läs mer om hur du kan delta och vinna ett exemplar av "UPPTÄCK UBUNTU LINUX 8.04":

http://softwarefreedomday.se/2008/08/20/sfd-tavling-1-vad-sager-pingvinerna/