Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Second Life kör igång med Mono-baserade skript

Den virtuella världen Second Life har nu gett användare möjligheten att använda plattformen Mono för skript. Enligt egen utsago innebär detta 220 gånger snabbare skript än tidigare. Det är framför allt i beräkningsdelarna skillnaden märks.

Nu kan utvecklare som skriver skript för Second Life att välja att använda Mono, som är en öppen och fri plattfom utvecklad av Novell, eller det äldre LSL-skriptspråket.

Läs mer på: blog.secondlife.com

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

kopelloss bild

Nåra av er som kör Secondlife?

Har själv provatbetan för länge sedan. Funkade inte så bra på min linux PC-dator.

 

 

http://www.trangsund.com

valdermans bild

I princip är det ett överhypat onlinespel en plattform som låter dig köpa virtuellt barnsex utan påföljd ha konferenser och bedriva affärer eller skapa och sälja egenhändigt modellerade och scriptade prylar i en stor onlinevärld. Det är fulare än Quake 2, mer krävande än Oblivion (detta är inte en överdrift) och laggigare än Age of Empires II över ett 14,4 kbps-modem. Det är även fullt av furries och folk som har svårt att skilja på spel och verklighet. Därtill orsakar varje avatar i Second Life mer koldioxidutsläpp än en genomsnittlig människa, om man räknar bort USA och västeuropa.

Kort sagt, du har inte missat något.

--
あるユーモアのないアホのため、シグナチャーをカエルことにした。カエルさん

kopelloss bild

Håller med till viss del. Second life funkar dock bättre nu. Beror väl på att det är en nyare beta-version i kombination med att jag har en ny och mer kraftfull dator. Det är förvisso kul att prova på Second Life. Har dock lite svårt att komma på vad jag ska göra väl därinne.

 

http://www.trangsund.com

valdermans bild

Besök den svenska ambassaden där och informera dem om att folk inte är roade av att våra sakttepengar läggs på att "köpa" "land" till en fiktionell ambassad i ett MMORPG.

Eller ge dig in i sexindustrin. Näst största "industrin" i Second Life efter "land."

--
あるユーモアのないアホのため、シグナチャーをカエルことにした。カエルさん

kopelloss bild

Ska försöka hitta svenska ambassaden. Mitt nästa mål är å skaffa mej ögon. Har redan lyckats skaffa mej en annan rätt viktig kroppsdel när jag var inne i sexindustrin. Tyst