Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Yo Frankie premiere!

Nu är det klart, spelet är färdigt!

Läs om det här http://www.yofrankie.org/ där du också kan se en film om spelet.Det finns även bakgrundsbilder som du kan ladda ner.

Nu skall det paketeras för DVDn och om ca. två veckor så skall det vara klart för tillverkning. I slutet på september så räknar de med att börja skicka ut spelet till alla som har beställt. Har du inte beställt finns fortfarande möjlighet kvar att beställa här.

---

Linux växer snabbast

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Marcuss bild

Prr. 34€ för 3 banor? De va inte nådigt.

qufits bild

Man får ju se det som så att man supportrar vidarutvecklingen av Blender Wink Samt att man får ju dokumentation och sås-filer ju och det är ju inte fy skam...

 

//Martin

mikaeljs bild


Om det inte varit ett barnspel så kanske man kunnat göra en beställning. Jag har inga barn så... Smile~~~ Gör Det Ändå ~~~

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~

 

FoHs bild

Men barnet inom dig då...? Sad

Är det 3 banor eller 3 världar? Kan ju vara ganska stor skillnad Smile