Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

phpMyAdmin fyller 10 år

Den nionde september 1998 släpptes den första versionen av MySQL administrationsverktyget phpMyAdmin, som är skriven i programspråket PHP och troligen är världens mest använda admistrationsverktyget för webbplatser skrivna i PHP med MySQL som databas.

phpMyAdmin hittar du på phpmyadmin.net .

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

bittins bild

Grattis Smile

danjeels bild

Grattis... Används flitigt av mig!