Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Grattis Linuxportalen på treårsdagen!

Idag för tre år sedan postades det första inlägget på Linuxportalen någonsin. Tänk vad tiden går snabbt.. Jag är naturligtvis oerhört stolt över att LP kommit dit vi är idag och blickar frammåt på vad vi skall bli om ett år, två år, tre år.. Visionerna är många och förverkligar vi bara en del av dem kommer vi bli ännu större och bättre. Vem vet, kanske kommer LP en dag att bli en pappers-tidning kombinerat med onlinemagazin? Kanske blir vi ledande på Linux i Sverige?

Det roliga är väl den ad-hoc roadmap vi utvecklats efter under åren. Vi har inte haft någon egentlig planering och tidsramar utan gjort det som fallit oss in. Ibland har det blivit skit, ibland har det blivit bra. En del saker har vi testat men dragit tillbaka. Ofta har ideerna kommit från medlemarna.

Vi finns för medlemarna, LP skapas av medlemar för medlemar och jag hoppas att vi alla kan vara överens om att det är högt i tak på LP och att vi har en trevlig stämning på webbplatsen. Rättare sagt, jag är övertygad om det. Annars skulle medlemarna fly illa kvickt. Min förhoppning är att vi, nu när vi går in i det fjärde året, kommer fortsätta vara den seriösaste webbplatsen för svenska linuxanvändare och fortsätta ta hand om nybörjarna och fortsätta kunna diskutera avancerade saker. Eller bara frågor som rör livet som den där ölen som gjorde att det blev en för mycket igår kväll.. eller att det började spöregna när vi målade om staketet.

Linux är så mycket mer än ett operativsystem. Det är ett sätt att leva och vi är alla människor. Människorna som byggde Linuxportalen. Ett stort tack till alla medlemar för att ni har gjort LP till vad det är idag och ett stort grattis till Linuxportalen på 3-årsdagen!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Vinnare i tråden snart blev Charlie som klockan 19:55 skrev att Linuxportalen fyller tre år idag. Skicka mig ett privat meddelande med din adress så kommer den utlovade D-Link ADSL2+ bredbandsroutern skickas till dig under veckan som kommer.

--
Ingen signatur idag.

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

falconixs bild

Tur att jag inte vann, för jag har inget ADSL, men hade jag vunnit hade någon annan blivit glad.

alberts bild

Vad märkligt. Den 12:e September 2005 föddes min dotter. Precis samtidigt som Linuxportalen alltså. Det hade jag ingen aning om. Nu ska jag åka hem och fira henne.

Grattis Linuxportalen också så klart.

FoHs bild

Grattis LP! Grattis oss!Skrattande

kimjohanssons bild

Hipp hipp! Hurra, hurra, hurra, hurra!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

You are scrupulously honest, frank, and straightforward. Therefore you have few friends. www.superkadavret.net

bittins bild

Ett stort Gratis Grattis

Pettmans bild

Lite sent men: Grattis i efterskott!
___________________________________
Förkortningar jag använder:
FOSS - Free (and) Open Source Software
to be continue...

___________________________________
För övrigt anser jag att CapsLock bör förgöras...