Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Cendio lanserar ny licensmodell för ThinLinc

Cendio lanserar en ny licensmodell för ThinLinc som är en tunn terminallösning. Den nya licensieringsmodellen Subscription innebär att man betalar 75 dollar/samtidig användare per år. Då ingår underhållsavtal, e-postsupport och rätt att använda den köpta versionen i obegränsad tid. Med ett Subscription avtal får kunden en fast kostnad per år för ThinLinc som är enkel att budgetera.

Cendio passar samtidigt på att erbjuda kostnadsfri nedladdning av 10 licenser av ThinLinc för att låta potentiella kunder möjligheten att utvärdera ThinLinc på egen hårdvara.

Mer information finns på Cendios hemsida, www.cendio.se