Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Slutet för KDE 3.5.X openSUSE

I och med openSUSE 11.1 så kommer KDE 3.5.X bara vara med på den officiella DVD skivan. Och där kommer den att finnas med i en slimmad version. KDE 3.5.X kommer inte att vara med som val under installationen som på openSUSE 11.0 DVD'n. 3.5.10 är alltså den sista versionen som kommer att släppas av nuvarande KDE-Team med openSUSE. Dock påpekar KDE-teamet att de gärna hjälper community bidragare med att paketera KDE 3.5 för t ex live cd för openSUSE 11.2.

Novell's KDE-Team kommer endast att släppa fixar till högriskbuggar för KDE 3.5.X i fortsättningen.

Källa Joe Brockmeier (Community Manager Novell

PS Hoppas min översättning stämmer :=)

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jontes bild

Så synd.. Jag har bara läst på Suses hemsida.. Jag kör själv 3.5.9 som miljö eftersom jag inte får det att funka med 4.X. Ja jag har suse-kde-factory inlagt å hur än jag bär mig åt fallerar alltid något efter uppdateringar. Testade beta1 utav opensuse å KDE 4.12 å den verkar funka ok i en viutiell box i alla fall.

 

-> Allt söder om dalälven kallas för skåne Wink

-> Allt söder om dalälven kallas för skåne Wink

jeffs bild

Först och främst - KDE 3.5.10 är den senaste instalationen i KDE3-familjen. För det andra - KDE3 kommer finns tillgängligt från en paketkälla att installera, så du kommer inte bli inlåst i KDE4. Det enda som förändrats är att KDE3 inte längre finns med som val på installationsskivan.

______________________________________
Maniacs of Noise - For your listening pleasure.
SOASC=

------