Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Pimp my widgets!

Nu är det dags för alla interfaceguruer och designkonstnärer att visa vad de går för! Trolltech inbjuder till en riktigt pimpilicious Pimp My Widgets-tävling, där just DU får visa vad du går för. Trolltechs läckraste pimpar belönar den snajtsigaste pimparen med en Segway i2 Personal Transporter! De lite mindre snajtsiga pimparna slåss om Nokia N810 Internet Tablets och superläcka Pimp-my-widgets-tischor.

Plocka fram Qt-handskarna, kavla upp ärmarna och börja koda de läckraste widgets som världen skådat. Allt i Qt, förstås!

Deadline för tävlingen är den 31 december 2008.
Läs mer på tävlingssidan.

 

P.S. Såhär ser en widget-pimp ut: