Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

GNU FDL 1.3 är klar

GNU Free documentation license, den licens för fri dokumentation och andra texter som används av bland annat wikipedia och wikibooks har utkommit i en ny version. Den stora nyheten är att licensen nu tillåter att verk under GNU FDL omlicensieras till Create Commons Share Alike 3.0. http://www.fsf.org/news/fdl-1.3-pr.html