Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Live webcast om Drupal Fredagen den 5 December

Under titeln "Everything you Wanted to Know About Drupal but were Afraid to Ask" så kommer drupal-utvecklarna Jeff Eaton och James Walker guida dig igenom Drupals innehållhantering-system, innehållshantering-ramverk och gemenskap.

Man kommer gå igenom utvecklingen av CMS'er och hur Drupal kommer in i bilden. Det kommer även att handla om Drupals filosofi kring frågor så som hantering av innehåll och mjukvaruarkitektur. Efter att man gått igenom grunderna kring Drupals API så kommer man att tala om gemenskapen kring Drupal och hur man bäst kan delta.

Platserna är dock begränsade så man måste registrera sig för att kunna ta del av denna en timme långa webcast. Anmäl dig nu!

Läs mer hos  O'reilly

Eller:

http://www.linuxtoday.com/developer/2008112001035PREV