Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

HeLUG Julspecial den första december

Helsingborgs linuxanvändarförening, HeLUG, firar att julen är på intågande med en julspecial. Jag bjuder på glögg, must och pepparkakor hemma hos mig och alla är välkomna - såväl nördar som annat medsläpat fotfolk.

PM:a mig för adress, så har jag även lite koll på hur mycket glögg och pepparkakor jag måste införskaffa.

Måndagen den förste december, 18:30. Skriv upp det!

Väl mött och god jul i förskott.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Marcuss bild

fan  va sexigt jeff. ska kolla schemat
Signaturer är nice!