Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Linuxträff i Sundsvall 10:e december

Som Jens skriver i den är forum-tråden (http://www.linuxportalen.se/forums/2008/11/26/linuxtr-ff-i-sundsvall-ons...) är det Linuxträff i Sundsvall den tionde december klockan 19:00 i Verdandis lokal på Rörgatan 9. Mer karta och mer information kan ses i forumtråden.

Anmäl gärna intresse här eller i forumtråden så man vet hur många som kommer.