Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Svenskt Mandriva-community

Svenskt Mandriva-community har dragit igång. http://mandriva-se.org är en sajt för Svensktalande Mandriva-användare. Fokus med sajten är att samla Mandriva-användare och sätta upp ett par stycken träffar per år för alla dessa att träffas. Sajten är fortfarande bara barnet med jobbas flitigt på. Gå gärna in och läs mer.