Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

200 kr att vinna

Pricerunner.se ger ett presentkort på 200 till de 3 första godkända videorecensionerna på bland andra:

Acer Aspire One A150 Intel Atom N270

ASUS Eee PC 901

se: http://www.pricerunner.se/kampanjer/payback.html

Du måste ha eller skaffa ett konto på pricerunner, men jag kan inte se att det ställs några krav på var du köpt produkten.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

sqms bild

HAHA, det blir nog inte svårt.

Killen i första videon tog det hela ett steg längre och valde att "resonera" Acer Aspire One, som han så vackert formulerar det. Här är korta utdrag från då han resonerar (jag varnar känsliga läsare att detta kan ge er ett gott eftermiddagsskratt,):

Han nämner något jag är smått förbryllad över, nämnligen ett "mikrofonuttag". Jag är inte säker på vad det är för något, men jag ska google:a det senare.

Tydligen finns det en bildkabel inbyggd i datorn, likaså en usb-kabel och ett, hör och häpna, ett internet.

Känn på den här också: "skärmen är på 8,9" men det värsta är med den här datorn att fläkten surrar väldigt mycket..." underbart formulerat.

------------

Själv satt jag och småskrattade mig igenom den och jag kunde inte låta bli att kommentera detta inlägget, trots min bryska attityd...
väl mött...

steqves bild

jag dog av skratt. men är den borttagen nu??

FoHs bild

Jag har träffat Angelica som är med i videon om hur man gör videorecensioner Tongue Vill ni ha min autograf kan ni pm:a!

hoths bild

Kanske skulle testa att göra en film. Man borde ju kunna använda webbkameran på datron för att spela in den. Ja, jag har köpt en sådan dator. Fast med Linux, förståss.

----
Linux växer snabbast!

----
Linux växer snabbast!