Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ny desktoputgåva av Ubuntu 8.10

Syftet med Ubuntu.se Connectivity Remix är att utöka stödet för
externa enheter som går att ansluta till Ubuntu. Vi hoppas att det nu skall bli lättare att ansluta mobiltelefon, GPS, kameror mm. till din dator.
Inom kort kommer vår slutgiltiga version som kommer ha stöd
för språken i våra nordiska länder samt det engelska språket. Denna version 1 har enbart stöd för det svenska språket. Dock fungerar den bra och innehåller enbart stabila programvaror.
Har du frågor om vår Ubuntu remix, kontakta oss gärna genom att posta ett inlägg i vårt forum. Observera att vi endast ger support på det svenska språket. Tänk på att bränna ISO till en DVD- skiva Du kan läsa mera om denna Remix ock ladda ner den på Wikien hos ubuntu.se

klicka bilden för en liten video presentation

Hälsningar Svendus

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

zigwards bild

Har laddat ner och testar. Tack svendus!Glad

dopparns bild

Håller på och testar, den verkar bra.