Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Norge förklarar krig mot Internet Explorer 6

Glädjande för oss vänner av webbstandarder verkar Norge ha grävt upp stridsyxan mot Internet Explorer 6. Flera stora nyhetssajter i Norge, och bland andra Aftonbladet i Sverige har implementerat en stor blaffa som deklarerar för alla IE6-användare att deras webbläsare är föråldrad och bör uppgraderas eller bytas ut.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

cryingfreemans bild

Det är på tiden. Smile Jag och flera med mig har lagt upp en liknande blaffa på bloggen och jag håller på och lägger in det på de sajter jag ansvarar för.

Låt oss få slut på den här uråldriga webbläsaren en gång för alla...

_______________________________________

Software Freedom Day | 19 september 2009

http://softwarefreedomday.se

_______________________________________

linuxnyheter.se

danjeels bild

Ja tack!

hoths bild

Även IDG tycker man skall byta, fast de har bara med byte till IE7. Men, var det inte den man INTE skulle byta till? Något som inte var bra, man skulle ta IE8 istället enligt rekomendation från Microsoft själva.

http://www.idg.se/

----
Linux växer snabbast!

----
Linux växer snabbast!