Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Linux Foundation tar över linux.com

Linux Foundation har i ett pressmeddelande förklarat att man kommer att ta över driften av webbsajten linux.com. Tillsammans med den tidigare förvaltaren, sourceforge.org, kommer Linux Foundation omvandla sajten från en renodlad nyhetssida till en communityorienterad webbplats. GNU/Linux användare uppmanas komma med förslag och idéer på ideaforge.linux.com.

Läs mer:

Pressmeddelandet

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

leochingkwakes bild

Skall bli kul att se vad det blir av det där. Alltid roligt med lite förändringar och Linux.com var ett tag sen man besökte. Blir det bra så kanske man har en till sida utöver LP som man besöker maniskt varje dag Wink

Linux.com har haft bra nyheter och artiklar men sista tiden (ca 3månader) så har dom bara haft ett forum.

Men innan var Linux.com en väldigt bra sida och jag hoppas att den gamla databasen med artiklar blir kvar.

leochingkwakes bild

Jo, linux.com har länge varit en bra källa för nyheter och annat. Jag har bara inte tagit mig till deras sida på länge. Slöhet antagligen... /. har jag inte varit inne på evigheter heller... blir mest svenska sidor just nu när det gäller nyhetssidor och forum... Smile