Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Distanskurs i Blender

Högskolan i Gävle har även i sommar en distanskurs i Blender, perfekt för dig som vill göra någonting mer än sola och bada hela dagarna.

http://utbdb.hig.se/webkat/kurs.php?r_year=2009&kurs_id=56161&amne_nu_id...

3D-modellering och animation i Open Source-miljö A 7,5 högskolepoäng 2009/2010

Genomgång av tekniker för modellering och animation i opensource-programmet Blender. Du får bekanta dig med grundläggande koncept inom offline-3D-grafik för film och video, samt de viktigaste tekniska och konstnärliga metoderna inom modellering och animation. Undervisningen är till stor del baserad på praktiskt konstnärligt/tekniskt arbete och exempelstudier. Kursen riktar sig främst till dig som vill få en introduktion till konstnärligt arbete med 3D-grafik.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

danjeels bild

Trevligt att de kör Blender! Kanske vore något till våren om man har tid.

sqms bild

haha, fick en kompis att välja kursen tack vare detta inlägg.

skulle nog gjort det själv om jag inte är upptagen...

tack!