Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

GOSIG linux-träff i Göteborg onsdagen den 15 april

Namnet GOSIG är skapat efter mall från MOSIG, en på LinuxPortalen välkänd grupp. Skall utydas Göteborg Open Source Interest Group.

Vi träffas på Kafé Vanilj klockan 18:00, centralt i Göteborg mellan Domkyrkan och Brunnsparken. Ett mycket trevligt litet kafé med allt från bakverk till mat.

Välkomna! Anmäl gärna deltagande på denna tråd så vet vi ungefär hur många som kommer och kan då försöka "reservera" lämpligt bord. För historik över samtliga GOSIG möten, se denna sida.

Titta efter en Kadavro T-shirt och/eller vit hatt, medtag gärna egen Linux-accesoar.

Möten hålls varannan vecka, tills vidare. De är även upplagda i LinuxPortalen's kalender.

Access till det trådlösa nätverket är gratis för kaffékunder och uppgifter hämtas från Hotel-receptionen en trappa upp eller av personalen i kaffét.

Alla är välkomna!

---

Linux växer snabbast

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

hoths bild

Nästa vecka är det dags igen.

----
Linux växer snabbast!

----
Linux växer snabbast!

hoths bild

Tyvärr så har jag även denna gång fått förhinder men som vanligt så kör vi mötet i alla fall. Samlas där de lämnar ut den beställda maten så kan ni nog enklast identifiera varandra.

----
Linux växer snabbast!

----
Linux växer snabbast!

vfrs bild

Även denna gången var jag där. Är det ö.h.t någon som varit där dom två senaste gångerna?

Marcuss bild

Det känns fel att annonsera att det är träff när man själv inte tänker dyka upp.

Verkar vara bättre att faktiskt bestämma ett datum där man faktiskt kan. att skriva "aeh, jag kunde inte, men vi kör ändå" låter inte så väl genomtänkt. Ganska oschysst faktiskt. Spec mot vfr som faktiskt har dykt upp.

hoths bild

Jo, hmmm. Vi kanske får tänka om här... {#emotions_dlg.embarassed}

Vår första tanke var att det alltid skulle finnas möte att gå på, för de som ville och kunde och att det skulle vara en stående bokning. Samtidigt känns det fel att ställa in bara för att jag inte kan om nu andra kan. Kanske måste vi bli bättre på att anmäla att vi kommer, eller inte kommer.

Jag lägger upp nästa möte inom kort så får vi succesivt diskutera oss fram till hur det skall genomföras i framtiden.

Vfr:

Jag är den förste att beklaga att du satt där ensam.

----
Linux växer snabbast!

----
Linux växer snabbast!

vfrs bild

Jag är sjäv mycket för spontana grejor och hatar, nåja, att planera saker för långt framåt. Spontaniteten är en sak som gör saker levande, tycker jag. Så det behöver inte vara fel att ha det som det är. Däremot kanske jag själv ska se till att ha bättre framförhållning nästa gång och kolla med någon som ska dit innan man är där. Då kan man ju alltid göra upp om att träffas var som helst utanför t.ex.