Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Min svenska version av Mandriva One 2009.1 Spring

Mandriva One 2009.1 Spring släpptes nu i dagarna. Min svenska version EXTON-MAN 2009.1 Spring Maxi LiveDVD (996 MB) är klar för gratis nerladdning.

Min version innehåller KDE 4.2.2 och kernel 2.6.29.1. Program: Bl a OpenOffice, Gimp, aMule, aMSN, AbiWord, VLC, Compiz och alla kompileringsverktyg. Alla program är uppdaterade till senaste version per idag.

Jag har förändrat "min" remastermetod så att nya EXTON-MAN 2009.1 uppför sig exakt likadant som originalet. ("Gamla" EXTON-MAN 2009 Maxi LiveDVD kunde på vissa datorer kräva ett par ENTER-tryck för att komma igång). Förtydligande: Det som upplevs om bra/dåligt i EXTON-MAN 2009.1 är också bra/dåligt i originalet.

Se en skärmdump av 3D-skrivbordet HÄR. Läs mera HÄR.

Hämtning

EXTON-MAN 2009.1 Spring Maxi hämtas direkt på/från Svenska Linuxföreningens server.

md5sum
för EXTON-MAN 2009.1 Spring Maxi

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

janneks bild

Tack tack , laddar ner nu, testar väl under helgen

du är makalös, man kan tro att du aldrig sover, slit inte ut dig.

hejs svejs

jajustdeja,.. veckans filmtips: Watchmen

 

l