Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

GOSIG linux-träff i Göteborg onsdagen den 13 maj - inställt

På grund av extrem arbetsbelastning just nu så ställer jag in GOSIG träffen denna dag eftersom jag inte kommer att kunna vara med. Vill någon eller några trots allt träffas så skriv inlägg på denna tråd. Vid nästa tillfälle hoppas jag att det har lugnat ner sig såpas mycket att jag kan komma ifrån kontoret i tid.

---

Linux växer snabbast!