Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

linux.com nytt och fräscht !!

Gå in och kolla på linux.com Ny och fräsch sida. På den sidan finns även en annan intressant nyhet nämligen http://opendatabasealliance.com/ . Kolla den ni som är intresserade av mysqls öde när det hamnat i händerna på stora stygga vargen.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

danjeels bild

ett välbehövligt ansiktslyft!

Jag gillade linux.com som det var tidigare så nu får man hoppas att den håller samma klass.