Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Transmageddon 0.1 är ute

Transmageddon fyller ett behov som länge funnits inom Windows/Linux-världen - ett busenkelt verktug för att konvertera en musik/video-fil till det format användaren önskar. Dels finns mallar för IPod/PS3/Nokia osv. men den som vill kan också ange mer avancerade parametrar.

http://www.linuxrising.org/transmageddon/

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

FoHs bild

Har stött på några liknande program på sidan alternativeto.net, blev postivit överraskad för jag trodde inte de fanns. Transmageddon hade jag inte hört talas om tidigare, trots att det nämns på Aristas hemsida (de båda projekten verkar samarbeta nära varandra): http://programmer-art.org/projects/arista-transcoder

holmens bild

Sjysst, skall testa att formatera om www.ted.com filmerna till PS3 format och se om det fungerar, riktigt nice isf.