Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Träff #2 med FOSS Sthlm 19 maj

Den 19 maj klockan 16.00 är det dags för nästa träff för FOSS Sthlm. Förra gången var det någonstans runt 150 personer som dök upp och förhoppningen är säkert att det ska bli något liknande igen. Kvällen avslutades efter föreläsningarna med en bit mat och dryck för de som ville, på Copperfields vid Fridhemsplan (typ), en nyetablerad tradition som kommer att upprepas.

Föreläsningsschemat är inte fastlagt ännu.

Föranmälan är bra, så att förnödenheter som mat och dryck kan planeras i god tid.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

bittins bild

Är registrerad och ska dit =)