Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

GOSIG 14/3

Då är det GOSIG igen i veckan!

Förra gången (för två veckor sedan) blev inget för både jag och Hans-Olof hade fullt upp. Även denna gången såg knepigt ut för mig, så därför lite sen påannonsering.

Onsdag 14/3 kl 18.00 hos Gnutiken på Övre Husargatan 27, Göteborg.

Välkommna!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

hoths bild

Det satt hårt åt, men jag kan komma lossa för detta idag!

----
Linux växer snabbast!

gulfs bild

Det gör även jag. Skall bli intresant har aldrig varit i gnutiken.

 

/Gulf

vfrs bild

Idag sket sig allting som det gör ibland. Blev tyvärr kvar på jobbet med ett överhängande problem ända tills ca kl 20. Ber om ursäkt för att jag gett sken av att jag skulle komma, men det var så jag trodde väldigt länge.

zxspectrums bild

Tråkigt att ni alltid har Gosig på en onsdag för det är den dagen jag har minst tid att komma på grund av andra aktiviteter.

------------------------

Jag vet vad jag vill, men vill inte det jag vet, men ändå vet jag ingenting och nu vet jag garanterat inte vad jag snackar om

"lite sen påannonsering."

En månad tidigare hade ju inte skadat?

vfrs bild

Poängen är ju att vi kör varannan vecka som standard. Så alla vet när börjar bli dags för en ny träff. Det sista utskicket är mest en sista påminnelse, alternativt att varken jag eller Hans-Olof har möjlighet att komma. Och det är ofta svårt att veta långt i förväg.

14/3

Jag reagerade mest på att datumet var felaktigt och det var en söndag.

vfrs bild

Ahhh. Nu fattar jag.  Smile

Hrmm. Jag hade inte ens sett att det var fel månad.

extons bild

Varför ändrar du då nu inte rubriken? Som det nu är kan ju tillfälliga besökare tro att det är över en månad mellan nyhetsinläggen på Linuxportalen. (Ingen vidare bra PR för sajten).

LINUX.EXTON.NET