Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Googles Chromes renderingsmotor i Internet Explorer

Google har utvecklat ett plugin för Internet Explorer för at köra Googles renderingsmotor för att visa sidor i Internet Explorer.

Detta ska göra att webutvecklare kan stödja internet explorer som webläsare trots att IE är dåligt på att följa webstandarder. Allt som behövs är att Webutvecklaren sätter en meta-tag i sin sida för att IE med Chrome stöd ska förstå att den ska slå på Chrome läget.

Ska din sida stöjda Internet Explorer? Gör det med Chrome Frame!, http://code.google.com/chrome/chromeframe/

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Pettmans bild

Är väl bättre att försöka få folk att sluta använda IE?

___________________________________
För övrigt anser jag att CapsLock bör förgöras...

ekirs bild

 Som IT konsult (som t.ex. jag är), så får man ofta specifikationen att sidan måste gå att köra i IE. Iof vet jag inte om kunden är nöjd med en Chrome plugin lösning Tongue

Lyfangs bild

Google Chrome 5 får 100/100 och IE8 får bara 20/100 på en Windows Vista dator med "The Acid3 Test". http://acid3.acidtests.org/