Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Sundsvall GNU/Linux User Group bjuder in till releaseparty i höst!

En liten nyhet för er från Sundsvall med omnejd!

Varje vår och höst så har Ubuntu Sverige anordnat releasepartyn runt om i Sverige. I våras var intresset noll här i Sundsvall, men till hösten finns en LUG som kommer vara med ihop med Ubuntu Sverige för att fira detta!

Då ingen LUG fanns i Sundsvall med omnejd så drog jag igång den nu i våras lagomt till LTS släppet av Ubuntu. Jag står även som kontaktperson för alla aktiviteter i Sundsvall via Ubuntu Sverige samt sitter som admin i Ubuntu Sverige!

Jag vill på detta sätt kolla intresset för att på allvar dra igång en LUG i Sundsvall samt träffas regelbundet?

All information gällande releasepartyt finner ni här: http://www.ubuntu-se.org/phpBB3/viewtopic.php?f=64&t=48523

Väl mött

Pontus Öhman

Grundare Sundsvall GNU/Linux User Group

Admin Ubuntu Sverige