Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Linuxportalen överlåtes till Svenska Linuxföreningen

Svenska Linuxföreningen kommer att ta över Linuxportalen.se . Jag har försökt att hitta en långsiktig lösning för Linuxportalen.se och det känns bra att den ideella föreningen Svenska Linuxföreningen tar över drift, utveckling och ägandeskapet av Linuxportalen.

Det känns som en bra lösning och jag tror den kommer gynna alla inblandade.

Att vara medlem på Linuxportalen kommer inte innebära att man är medlem i Svenska Linuxföreningen. Vill du bli medlem i Svenska Linuxföreningen måste du ansöka om ett medlemskap på deras hemsida. Föreningen kommer enbart ta över projektet LP. Beslutet är fattat både av Svenska Linuxföreningen, Jan Påhlsson, mig själv och TriNix AB's VD.

För att ge alla medlemmar på LP en möjlighet att själva avgöra om de vill att kontouppgifter och liknande överförs till Svenska Linuxföreningen sätter jag deadline till den 30 november 2010. Skicka mig ett mail på jonas@trinix.se om att du vill ta bort ditt konto. Användarnamn och e-postadress i mailet, det skall skickas från din mailadress och jag kommer begära bekräftelse på varje mail.

Skall också försöka hinna med att skriva klart skriptet som kommer göra det möjligt för dig att få ut din egna blogg om du vill ha den.

Mycket nu.. Hoppas det blir lite klarare iaf.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Jag hamnade mitt i en flytt. Uppgraderade mig från en tvåa till en fyra, så jag hade lite att pyssla med förra veckan. Jobbar dock på med att göra övergången så smidig som möjligt.

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

bittins bild

jag blev nyss själv medlem i svenska linuxföreningen, och tycker således att det är ganska vettigt att dom nu äger LP

FoHs bild

Om jag minns rätt sökte jag mig till LP bara för att Svenska Linuxföreningen var så otroligt tungrodd och statisk, med en väääääldigt hög tröskel för att bidra med något. Kul att de får in lite nytt blod i och med LP, det kan säkert behövas.

extons bild

Mycket bra lösning på alla sätt!

LINUX.EXTON.NET

jonasbjorks bild

 Jag gör bara bra lösningar :) 

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

krippas bild

Det blir säkert jättebra! För mig finns bara LP, även fast det känns som tiden har stått still här de senaste månaden...Tack för allt Jonas! MVH Christian

Behöver du en erfaren snickare? Kontakta mig på 0735462046 eller maila larssons.byggtjanst@gmail.com

FoHs bild

Vad kommer hända med Linuxwiki.se? Jag noterar att jag inte kommer in på sidan just nu, men om det beror på "ägarbytet" eller något annat kan jag naturligtvis inte avgöra. Jag skulle gärna vilja spara lite material från Wikin om det är så att den nya ägaren inte kommer driva den vidare.