Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ny oxygen theme engine för GTK

Det har dykt upp en ny theme engine för GTK som implementerar kde:s widget theme för GTK program. Detta theme är nu en alternativ möjlighet för att få Qt och GTK program att harmonisera utseendemässigt.

http://hugo-kde.blogspot.com/2010/11/oxygen-gtk.html

http://pinheiro-kde.blogspot.com/2010/12/magic-that-we-do.html

och det kan laddas ner här

https://projects.kde.org/projects/playground/artwork/oxygen-gtk

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

atas bild

Kan väll lägga till att jag hitintills såhär några timmar efter installationen av temat är riktigt nöjd med det.

Jag är inte helt nöjd med firefox och openoffice integrationen, men det är väll rätt väntat då de ju inte integrerar bra någon stans och inte är riktiga GTK applikationer. I övrigt så är temat riktigt imponerande tycker jag. Jag tror inte att jag sett något liknande GTK tema tidigare.

distens bild

 Ser lovande ut. Tack för tipset! Smile