Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Humble Indie Bundle #2 håller på just nu

För tillfället pågår Humble Indie Bundle #2. Du får chansen att köpa 5 st DRM-fria "indiespel" för vilken summa du vill. Spelen fungerar till Windows, Mac OS X OCH Linux. För närvarande har man sålt spel för över 1 miljon amerikanska dollar, och Linuxanvändare betalar i genomsnitt flera dollar mer per köp än Windows- och Mac OS X-användare. Du kan även välja hur din betalning ska delas upp mellan utvecklarna, EFF och välgörenhet. Eftersom spelen är DRM-fria kan du installera dem på alla dina datorer.

Spelen som ingår är:

 • Braid
 • Cortex Command
 • Machinarium
 • Osmos
 • Revenge of the Titans

Uppdatering 23/12: Eftersom erbjudandet blivit så populärt och sålt för över 1.5 miljoner dollar så får man nu också med det första Humble Indie Bundle, med följande spel (om man betalar över 7.60 dollar):

 • World of Goo
 • Aquaria
 • Lugaru HD
 • Gish
 • Penumbra
 • Samarost 2

När detta skrivs är det ca 2 dagar och 15 timmar kvar tills erbjudandet tar slut, dvs det går bra att slå till fram till kl 00.00 tisdagen 21/12. Erbjudandet har förlängts och håller nu på till och med juldagen. 11 spel till priset för ca 55 kr. Gå till denna adress för att köpa spelen (betalning via PayPal eller Google Checkout): http://www.humblebundle.com/

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

bittins bild

har köpt det för 1$

FoHs bild

Jag betalade 20 dollar.