Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

DEFT Linux 6

Stefano Fratepietro har nu lanserat DEFT Linux 6, som är en Lubuntu-baserad distribution.

Läs hela nyheten här: http://distrowatch.com/?newsid=06460

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

extons bild

Att den disten släppts framgår på Distrowatch.coms sajt. Behöver väl inte annonseras här på Linuxportalen.se?

LINUX.EXTON.NET

bryans bild

Det är ju en nyhet?

Det är ju ingen annonsering. Kallar du nyheterna på Nordichardware, Sweclockers och Techsweden annonser bara för att de talar om att Intel har släppt en rad nya processorer?

extons bild

"Annonsering" var fel valt ord, men om du avser att skriva en "nyhet" här om varje dist som offentliggörs på Sourceforge.com så kommer Linuxportalen (på nyhetsplats) snart att förvandlas till en "megafon" för Distrowatch.com. Lite onödigt kanske, eftersom de flesta medlemmar ändå sannolikt besöker Distrowatch.com då och då. (Nyhetsvärdet är därmed rätt begränsat).

LINUX.EXTON.NET

fredentofts bild

Som jad skrev i en annan tråd, inget som helst fel i att det postas är som nyhet, förutom att en nyhet bör innehålla mer text. Det är ju inte direkt så att vi översvämmas av nyheter här (Förutom Exton-distar som uppdateras titt som tätt).  

...men om du avser att skriva en "nyhet" här om varje dist som offentliggörs på exton.net så kommer Linuxportalen (på nyhetsplats) snart att förvandlas till en "megafon" för exton.net. Lite onödigt kanske, eftersom de flesta medlemmar ändå sannolikt besöker exton.net då och då. (Nyhetsvärdet är därmed rätt begränsat). Wink

-
För övrigt anser jag att trådindenteringen måste lagas
-
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

leochingkwakes bild

HAHA, det kom ju verkligen från rätt person...