Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

LP har bytt server

Ville bara berätta att flytten av Linuxportalen till en ny server nu är genomförd. Den här servern står jag för privat och jag vill bara se till att Linuxportalen finns kvar på internet. Upptäcker du några problem med sajten får du gärna maila mig på jonas@jonasbjork.net . Tyvärr är jag bortrest en vecka så jag kommer ha svårt att åtgärda problem snabbt.

Ha en skön sommar! // Jonas

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Flytten var anledningen till driftstrulet nu ikväll.. om någon undrade.

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

Lasps bild

Om och när du driftar  LP själv Jonas, hur ordnar vi så att man kan skicka in och förnya nyansen på de gröna gubbarna.
Det var väl längesedan?
Jag har inte följt turerna men vad har hänt osv.

Gläds dock åt att LP finns säger Lasp

johnh3s bild

Om man nu skulle vilja avsluta kontot? Jag ser inget alternativ för det?

benzins bild

 Det skulle jag också vilja veta. 

Är också glad att LP finns...

Kul att se dig här Jonas Laughing out loud

Det jag stört mig ett tag på är att m.linuxportalen.se slutat fungera och skulle bli jätteglad om det gick att ordna.

andys bild

Trodde du avsagt dig linuxportalen till svenska linuxföreningen, kul att du är aktiv.

 

Du om nån , kan du berätta lite vad som händer och sker?

 

Försöker få tillbaka gnistan att skriva igen.

bittins bild

Tackar, jag tycker det går hemskt mycket fortare på denna servern, men det kanske bara är jag

Hade inte tänkt på det men nu när du nämner det så håller jag med.