Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Vad du än gör, gör det inte "sen".

Ledsen att linuxportalen.se legat nere ett par dagar. Anledningen är ett missförstånd mellan mig och TriNix AB's VD. TriNix äger fortfarande domänen och vi skulle ha lyft över den till mig för länge sedan. Men jag tänkte: "vi tar det sen". TriNix hade alltså ingen anledning att betala för domännamnet, då jag skulle ha gjort det. Fakturan kastades och registrar tog det som att vi sade upp namnet och domänen inaktiverades.

Vi har påbörjat en överföring av domännamnet till mig nu och förhoppningsvis kommer inte detta ske fler gånger. Tack alla som påpekat att LP var nere och tack för er förståelse!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Tackar för en ärlig förklaring.

Bra att det löstes hyfsat snabbt.

Lasps bild

Jag är inte här ofta. Men fri och öppen programvara tycker jag är viktigt.

Viktigare är kanske det öppna sinne hos de som finns här på Linuxportalen,

 

Kan jag göra något för att säkra att detta vattenhål på svenska finns kvar?

 

Vi är många som saknade både Linuxportalen och JB.

 

Men nu går vi mot bättre tider, eller hur?

jonasbjorks bild

Linuxportalens framtid är tryggad, jag vill inte att sajten skall dö ut. Det är ett kulturarv som måste föras vidare till kommande generationer. Den dagen alla kör Linux kommer de fundera: "var kommer det från" och sen kommer de hitta hit och läsa om alla problem vi hade i början med Linux och hur vi löste dem. De kommer hylla oss som hjältar! Pionärerna! Vi som byggde ett öppnare Sverige! Smile

Lasp, förresten. Vi borde fika någon dag!

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

Haha

Jag blev lite orolig att all information som finns här skulle gå förlorad, nu kan jag pusta ut Laughing out loud

tufftuffs bild

När en projektmedlem säger "jag skriver kommentarerna sen" vet jag att han befinner sig i fablernas värld och inte längre kommer att bidra till projektet Crying Som programmerare vet jag att ordet "sen" inte finns i verkligheten, bara i sagoböckerna Smile

extons bild

Ett par dagar? Minst en vecka var det väl? Hursomhelst är jag väldigt glad för att sajten är uppe igen. Den är lite av ett ljus i mörkret.

LINUX.EXTON.NET