Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Linuxkurser på Umeå universitet

 Tänkte tipsa alla intresserade om att Umeå universitet har flertalet distanskurser i Linux och programmering. Fokus ligger på hårdvarunära programmering men för den oinvigde kan man nöja sig med scripting och utvecklingsmiljö.

Mer finns att läsa i denna tråden: http://www.moodle.tfe.umu.se/mod/forum/discuss.php?d=26155

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

FoHs bild

Tack för tipset! Blev riktigt glad och pepp Smile Vill så här på rak arm läsa samtliga kurser utom de om inbäddade system. Kommer nog göra en ansökan Smile

Edit: Har skickat en ansökan på första kursen. Läser till produktionstekniker på distans så jag hade redan några kurser under behandling. Hade gärna läst fler Linuxkurser till VT men då måste jag skjuta på något annat. Får blir om ca ett år istället! :)

elwiss bild

 Ha ha, jo det är lite samma här faktiskt, tyvärr får man inse att tiden inte räcker till allt, men verkligen roligt att de erbjöd sådana kurser. Hmm.. någon borde man väl hinna med i vintermörkret trots allt..