Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

openJamtland kick-off 15 december 2011

openJamtland - Regionförbundet Jämtlands län, Dataföreningen Östersund och Mittuniversitetet bjuder in till konferens kring öppen källkod, öppna standarder och öppet innehåll, den 15 december 2011 på Mittuniversitetet i Östersund. Välkommen till en spännande eftermiddag med föreläsningar kring olika aspekter på öppen programvara. Föreläsare från Loftux, Nordic Peak, Maincon och Miun.

För (obligatorisk) anmälan och mer information besök:  http://openjamtland.se